banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şiir, Kompozisyon ev Konser VİDEO
Karaköprü Belediyesi Cumhuriyet parkı Anfi tiyatro alanında gerçekleşen ödül törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, 22. dönem Şanlıurfa milletvekili ve Şair, yazar Atilla Maraş, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Tören öncesi vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Çiftçi; “Değerli misafirler şükürler olsun Karaköprü’nün anfi tiyatrosu ve meydanının az bir bölümü kaldı artık son düzenlemeler inşallah bu meydanımız ve anfi tiyatromuz Karaköprü için birçok sosyal ve kültürel aktivitelere ev sahipliği yapacaktır buna inanıyoruz bugün tam bitmemiş olmasına rağmen bizler Karaköprü’de faaliyet gösteren 20 okulumuz arasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu şiir, resim ev Kompozisyon alanında dereceye giren çocuklarımıza ödüllerimizi dağıtacağız, Belediye olarak insanımızı bu beldede bu yerleşim alanında yaşayan tüm insanların hem alt yapı hem üst yapı hem temel ihtiyaçlarını gösteren tüm hizmetlerini gerçekleştiriyoruz, Şanlıurfa Sayın Başbakanımızın, Hükümetimizin kararı ile Büyükşehir olmaya doğru gidiyor, Büyükşehir kararı alındı yine Karaköprü merkez ilçe olarak Bakanlar Kurulunda değerlendirilip karara bağlanmış durumda işte bu kadar gelişen bir şehirde artık insanımızı da kültürel ve sosyal aktiviteler olarak en süt noktaya getirmek durumundayız” dedi.


22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve Şair, yazar Atilla Maraş yaptığı selamlama konuşmasında “Değerli Karaköprü’lüler ve Karaköprü’müzün çok değerli Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kardeşimle bundan tam 11 yıl önce Şanlıurfa’da Ak Parti teşkilatını arkadaşlarla beraber kurduk, hepinizi saygıyla sevgi ile selamlıyorum şimdi okuyacağım “Aney” şiirini de yaklaşık benim gençlik yıllarımın şiiridir 17-18 yaşlarındayken anneme yazdığım bir mektuptur” diyerek “Aney” şiirini seslendirerek davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Konuşmaların ardından yarışmayı kazanan öğrenciler Başkan Çiftçi ve Atilla Maraş ile meclis üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Başkan Çiftçi tarafından geceye şiirleri ile renk katan Maraş’a günün anısına plaket takdim etti. Daha sonra Mehmet Kazoğlu müzik gurubu tarafından birbirinden güzel Urfa türküleri seslendirdiler, gecenin sonuna doğru vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendiler.
www.balikligol.com

VİDEO 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.