banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Sertap Erenerden su altında klip

Sertab Erenerin Bir Damla Gözlerimde şarkısının klibi sualtında çekildi. Erenerin güvenliği için çekimlerde dalgıçlar görev aldı.


Ünlü şarkıcı Sertab Erener, son albümü Rengrenke klip çekmeye devam ediyor. Sanatçı, Koparılan Çiçekler ve Rengrenkten sonra şimdi de Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısına klip çekti. Her klibinde farklı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkmayı tercih eden Erener, üçüncü klibinde sualtında yer alan görüntülerine yer verdi.

Klip için uzun süre profesyonel bir su balesi ekibiyle çalışan Erenere sualtı sahneleri için özel makyaj ve kostümler hazırlandı. Burak Ertaşın yönetmenliğini üstlendiği klipte sadece sualtı çekimleri 8 saat sürdü. Sertab Erenerin güvenliği için çekimlerde özel bir dalgıç ekibi de görevlendirildi. Hüzünlü bir aşk hikyesinin anlatıldığı klibin diğer bölümlerinde ise atv ekranlarında yer alan Gönülçelen dizisinin başrol oyuncusu Cansel Elçin yer aldı. Klipte, Elçin ve Erenerin yer aldığı duygusal sahnelere yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.