banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

(S)empati konulu resim sergisi açıldı


Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Düzenlenen Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Ana Bilim Dalı öğretim elamanlarının ‘’(S)empati’’ konulu resim sergisi açıldı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Düzenlenen Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Ana Bilim Dalı öğretim elamanlarının ‘’(S)empati’’ konulu resim sergisi 30 eserden oluşuyor.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Kemalettin Gazeoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen "(S)empati’’ konulu resim sergisine Eyyübiye Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Sağlam, Mehmet Elgün, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli ve çok sayıda davetli katıldı.

Yrd.Doç.Dr. Kübra ERGİN HALHALLI, Öğr.Gör.Mehmet SAKIZC, Okt.Necla TOSMUR , Öğr.Gör.Mehmet Emin HATİPOĞLU, Öğr.Gör.Emine TEKER, Öğr.Gör.Hakan BİTMEZ, Arş.Gör.Dr. Mustafa BAYTAR’ın eserlerinden oluşan resim sergisinin bir hafta boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacağı öğrenildi.

Haber: Mustafa Akkuş / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.