banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şehir Tiyatrosu Perdeyi Açıyor


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Komşu Köyün Delisi” ve “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı oyunlarla 1 Kasım 2014 Cumartesi Günü seyircisiyle buluşuyor.

Batıkent Mahallesi (TOKİ) Çok Amaçlı Konferans Salonunda çalışmalarını Genel Sanat Yönetmeni Abdulkadir Kırıcı yönetmenliğinde tiyatrocular yeni sezonda birbirinden güzel oyunları sahnelemeye hazırlanıyor.

Ramazan Ayı boyunca “Mahallede Şenlik Var” adlı tiyatro oyununu sahneleyen ve Urfalılara eğlenceli vakit geçiren Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şair Nabi Konferans Salonu’nda 1 Kasım Cumartesi Günü Saat 13.00 öncesinde çocuklara, saat 19.00’da ise yetişkinlere yönelik oyun sahnelenecektir.

Yetişkinlere yönelik 20 Aralık 2014 tarihine kadar her hafta sonu Cumartesi günü aynı oyunu sahneleyecek olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 27 Aralık’ta yepyeni bir oyunla yine tiyatro severle ile buluşacak.

Kaan Erkam’ın yazdığı A.Kadir Kırıcı’nın yöneteceği “Komiser Cinayettin” adlı oyun 27 Aralık 2014 -14 Şubat 2015 tarihleri arasında her hafta sonu Cumartesi günleri saat 19’da Şair Nabi’de sahnelenecek.

21 Şubat 2015 tarihinde ise “Komiser Cinayettin”in yerini “Yunus Emre” adlı tiyatro oyunu alacak. N.Fazil Kısakürek’in yazdığı yine A.Kadir Kırıcı’nın yöneteceği oyun da 21 Şubat ile 04 Nisan 2014 tarihleri arasında sahnelenecek.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Muharrem Buhara’nın yazdığı M.Ali Şekeroğlu’nun yöneteceği “Canlanan Masallar” adlı oyunla 21 Şubat 2015 tarihinde çocukların karşısına çıkacak. Bu yeni oyunda 30 Mayıs 2015 tarihine kadar gösterimde olacak.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 18 Nisan-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mustafa Acar’ın yazdığı A.Kadir Kırıcı’nın yöneteceği “Urfa Oyunlarından Bir Demet” adlı tiyatro oyununu sahneleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.