banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Sayburçlu Minik Resamlardan Sergi
Açılışa Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Sarmış, Halil Ömer Coşkun’un yanı sıra Mer-Der Başkanı Davut Kırmızıaslan, Sayburç İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Kılıç, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ile çok sayıda öğrenci katıldı.



Sergide Sayburç Köyü İlköğretim Okulunda öğrenim gören anaokulu ve ilköğretim öğrencilerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları 150’ ye aşkın eser yer aldı.



Üç gün açık kalacak olan resim sergisini gezen Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Sarmış ve Halil Ömer Coşkun, “Geleceğin sanatçıları buralardan çıkacağını temenni ederek bu sergide emeği geçen başta yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri yürekten kutlayarak, hayırlı olması dileği ile sergiyi açıyoruz. “dediler.



Minik öğrencilerin yapmış olduğu resimler, sergiyi gezen tüm misafirler ve birçok sanatsever tarafından beğenildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.