banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanliurfa’yi En İyi Temsil Eden Fotoğraf Yarışması


“İnsanları ve Coğrafyaları Birleştiren Turizm Markaları- JAC” başlıklı projenin adımlarından olan yarışma için 29 Mayıs 2013 Saat 17.00’ye kadar başvuru kabul edilecek.

Yerel halkın, ekonomi aktörlerinin, kamu kurumlarının, kısacası Şanlıurfa’da hayatını geçiren herkesin, Markalaşma sürecine destek vermesi amacıyla düzenlenen ve ilgililerin hayallerindeki Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil eden fotoğrafı/resmi gönderip oylayabilecekleri bu online yarışmaya herkes katılabiliyor.

“Şanlıurfa gibi eşsiz bir yerin marka imajı, herkesin katkı sunması gereken hissel bir yolculuktur” vizyonuyla hazırlanan bu yarışmanın detayları şöyle;

Kimler katılabilir?
Yarışmaya:
Turistler
Turizm KOBİ’leri (Hotel, B&B, restoran, tur operatörleri vs.)
Öğrenciler (lise, üniversite)
Yerel halk
Kamu kurumları katılabilirler.

Son başvuru:
Fotoğrafınızı göndermek için son tarih: 29 Mayıs 2013 (Saat: 17.00)
Oy kullanmak için son tarih: 22 Haziran 2013 (saat 17.00)
Ödül sahiplerinin duyurulması: 28 Haziran 2013

Nasıl fotoğraflar aranıyor?
Tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerin şehri Şanlıurfa için hissettiklerinizi en iyi ifade eden fotoğraflar olmalı.

Yarışma ile ilgili teknik detaylar
Yarışma, konuyla ilgilenen herkese açıktır. Fotoğrafınızı ve fotoğrafla ilgili kısa açıklamayı (eğer varsa önerilerinizi) lütfen aşağıdaki adreslere gönderin:

JaC Facebook sayfası: https://www.facebook.com/pages/Journey-across-Civilisation-to-link-people-and-territories/550123924999214#!/pages/Journey-across-Civilisation-to-link-people-and-territories/550123924999214

JaC blog sayfası: http://projectjac.wordpress.com/

Beğendiğiniz fotoğraflar için “like (beğendim)” butonuna tıklayınız.

Yarışmayı kazananlar, Şanlıurfa turizm markasını seçmek üzere proje kapsamında gerçekleştirecek olan yaygınlaştırma etkinliklerine davet edileceklerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.