banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Urfa’nın Kurtuluşu Gününe Özel Şiir, Kompozisyon Ve Resim Yarışması

 

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler hazırlamış oldukları eserleri; Bilgisayar ortamında hazırlayarak en az 1, en fazla 3 sayfa olmak üzere A4 formatında 12 punto yazı boyutu, 12 nk satır aralığı ile en geç 4 Mart Cuma günü kendi okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Eserler daha önce hiç yayınlanmamış, yarışmalara girmemiş ve ödül almamış olmalıdır. Her aday tek bir eser ile yarışmaya katılabilecektir. Eserin yazıldığı belgenin arka kısmına el yazısı ile; Katılımcının Adı Soyadı, Okul Adı, Sınıfı ve Okul Numarası, Kişisel GSM İletişim bilgileri ve adresi yer almalıdır.

Okul yönetimi ve en az 2 Türk Dil ve Edebiyat Eğitiminden oluşan komisyonca yapılacak olan elemeler sonucunda seçilen eserler 11 Mart 2016 tarihinde İl Milli Eğitim veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecektir.

“Şanlıurfa’nın Kurtuluşu” konulu resim yarışması için ise İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arası, Lise öğrencileri arası ve Yetişkinler olmak üzere 3 kategoride düzenlenecektir.

Katılımcılar yarışmaya bir eser ile katılabilecekler. Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmekte. Resimler 07 Nisan 2016 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Jüri; gönderilen eserleri değerlendirmek için 08 Nisan 2016 Cuma günü toplanacak ve her yarışma için ilk üç eseri ve mansiyonları belirleyecektir. Dereceye giren öğrenciler belediye Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere bildirilecek ve Büyükşehir Belediyesi web sayfasında yayınlanacaktır. Serbest katılımcılardan dereceye girenlerine ise sonuçlar adres veya telefonlarına bildirilecek.

İlkokul öğrencileri kategorisindeki birinciye tablet, ikinciye Profesyonel Resim çantası, Üçüncüye ise Kol saati , Mansiyon ödülü ise Boya seti hediye edilecek.
Lise öğrencileri kategorisinde ise birinciye 1.000,00 TL, ikinciye 750,00 TL, üçüncüye 750,00 TL, mansiyon ödülü ise 250,00 TL hediye edilecek.

Yetişkinler kategorisinde ise birinciye 2.500,00 TL, ikinciye 2.000,00 TL, üçüncüye 1.500,00 TL, mansiyon ödülü ise 1.000,00 TL hediye edilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaşıma için toplanılan eserler, 5 üyeden oluşacak olan Jüri heyeti tarafından değerlendirilerek 9 Nisan 2016 Saat 14:00'de Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Konferans Salonunda Törenle ödüller verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat ÖZDEMİR 6 yıl önce

11 nisan resim yarışması bu senede yapılacakmı? Yapılacak ise eserin boyu kac cm olacak bilgileri guncellerseniz cok seviniriz

Avatar
SERHAT ÖZDEMİR 6 yıl önce

GG

Avatar
Elif 6 yıl önce

Ben buna katılıcam

Avatar
burhan polat 6 yıl önce

taaaaaaaa asının amına koyim oruspu çocuğu

Avatar
burhan polat 6 yıl önce

süper