banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Hilvan’da yetim çocuklar konferansı

Atila, konferansta yaptığı konuşmaya, Mavi Marmara’da şehit edilen Müslümanlar için Fatiha okuyarak başladı.

Ülke içinde ve dışında bulunan yetimler konusunda bilgi verip yetimlere yardım etme hususunda tavsiyelerde bulunan Atila,” Suriyeli yetimlere sahip çıkalım yardımı hangi derneğe vereceğimiz hiç önemli değil. Önemli olan kime inanıyor ve güveniyorsanız, onlara teslim edin. Hatta kendiniz götürün. Bizim bir ekmek projemiz var. Urfa’da günlük olarak Suriye’lilere 20 bin ekmek dağıtıyoruz. Mutlaka birilerine yardım etmemiz gerekiyor, bu bir ve baldır” diye konuştu.

Gazze’deki Müslümanların dertlerini getirip Türkiye de olan Müslümanlarla paylaştıklarını, Müslümanlar arasında bir köprü olup birbirlerine yaklaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Atila:” Sizlerin desteleriyle abluka altında olan Gazze’deki 15 bin yetime bakıyoruz” dedi.

Konferans yetimlerle ilgili sinevizyon ve yaşanmış olan yetim çocukların durumlarıyla ilgili bilgilendirmeden sonra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut’un İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila’ ya verdiği Plaketle son buldu. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.