banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa’nın Değerleri, PTT Pullarında

 Pulları PTT Başmüdüründen teslim alan Genel Sekreter Abdulkadir Açar, "Şanlıurfa tanıtımına yönelik çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Şanlıurfa'nın tanıtımına yönelik gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, içerisinde Göbeklitepe, Harran, Halfeti, Takoran Vadisi ve Balıklıgöl'ün yanı sıra isot, fıstık ve Kelaynak gibi 18 değerinin yer aldığı toplam 20 bin 550 adet pul basımı gerçekleştirdi.
Basımı yapılan pullar PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi ve PTT Pazarlama ve Satış Müdürü Faik Deniz tarafından Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Abdulkadir Açar'a teslim edildi.
Pulları tek tek inceleyerek Şanlıurfa tanıtımı için önemli bir çalışmaya daha imza attıklarını söyleyen Genel Sekreter Abdulkadir Açar, "12 bin yıllık geçmişe sahip tarihi ve nice değerleri ile dünyada eşi benzeri bulunmayan Şanlıurfa'mızı her alanda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu tanıtım çalışmalarından biri olan PTT pullarımızı başmüdürümüzden aldık. İlerleyen yıllarda bu çalışmalarımızın çok güzel dönüşleri olacaktır. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.