banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ŞANLIURFA’NIN BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİĞİNİ BOZKIRLARDA ÖĞRENDİLER

Yeni başlayan eğitim öğretim yılında Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğrencileri, Birecik Kelaynak Tesisleri, Fırat Alabalık Tesisleri, Eski Halfeti ve Birecik Baraj Gölü'nde Tekne Turu içeren Teknik ve Kültürel Gezisine katıldılar.

Gezi kapsamından bölümümüzü yeni kazanan öğrencilere Şanlıurfa’nın biyolojik çeşitliliği, bozkırlardaki yaban hayatı tanıtıldı.
Kendilerine bu gezi için araç tahsis eden Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a teşekkür ettiklerini söyleyen Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akan; “Şanlıurfa'ya ilk kez gelen öğrencilerimiz bu geziyle bölge hakkında bilgi aldılar. Tarihi ve ören yerleri gezdiler. Bölgenin çok zengin bir tarihe sahip olduklarını ifade ettiler. Bu geziyle Şanlıurfa'yı daha çok sevdiklerini dile getirdiler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.