banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa'nın 'Altın Çocukları'nı ANAFEN altınla ödüllendirdi

Şanlıurfa geneli yapılan ve toplamda 2451 öğrencinin katıldığı sınavın ödülleri, ödül kazanan öğrencilere düzenlenen törenlerle okullarında verildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fem - Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Abdulvahap Çerkez ,2012 SBS’de Türkiye ve Şanlıurfa biricilerinin Anafen Dershaneleri’nden çıktığını,başarıyı hedeflerken  insani değerler bakımından donanımlı bireyler yetiştirmeyi de kendilerine hedef gösterdiklerini, başarıyı artırmak ve teşvik etmek amacıyla da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Öğrencilerin başarısı için her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceklerini belirten Çerkez ayrıca 2013-2014 eğitim-öğretim yılında da Anafen Dershaneleri’nin yeni projelerle öğrencilerin karşısına çıkacağının müjdesini verdi.

Anafen Dershanesi Müdürü Hakan Mutlu ise Anafen Dershaneleri'nin Şanlıurfa genelinde çalışmalarına devam ettiğini vurgulayarak, Anafen Dershanesi'ndeki öğretmenlerin özverili çalışmaları , derslerin yanısıra gezi,piknik, sinema günleri gibi sosyal, kültürel aktivitelerle de öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükselttiklerini ifade etti ve bu çalışmalarla Şanlıurfa'da eğitimin en iyi yerlere geleceğini söyledi.

Sınavda dereceye giren öğrencilerin öğretmenleri de unutulmadı. İlk yirmi öğrencinin öğretmenlerine çeyrek altın ve plaket verildi. Öğrenciler ise madalya ve altınla ödüllendiridi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.