banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfalılar Kitap Fuarına akın ediyor

Şanlıurfa'ya fuar merkezi kazandırmasının ardından düzenlediği organizasyonlarla farklı sektörleri Şanlıurfa'da buluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez kitap fuarı ile bölge illerden de çok sayıda katılımı bir araya topladı. 250 yayınevi ve 150 yazarın katılım gösterdiği 2. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı ile kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuyucuları yazarlarla buluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 200 bine yakın kitap severi aynı çatı altında buluşturdu.

Her yaştan vatandaşın ilgiyle takip ettiği fuar 2 Aralık Pazar günü son bulacakken, hafta sonu yine birbirinden değerli yazarlar Şanlıurfa'ya gelerek imza günü ve konferanslar düzenleyecek. Hafta sonu yine yoğun katılımın beklendiği kitap fuarı, bu buluşmalarla birlikte toplamda 300 bine yakın okur severi aynı adreste buluşturmayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isotadam 5 yıl önce

okumayı çok seviyem.