banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfalı yazar ve şairler bir araya geldi
Her biri kendi alanında  önemli konularda kalem oynatan Şanlıurfalı bir kısım yazar ve şairler bir araya gelerek şehrin sorunları ve siyaseti hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi gündemdeki konuları masaya yatıran şair Geleceğe yönelik bu tür toplantıları devam etme kararı aldılar. Katılımcılarını arttırarak yapılacak olan toplantıları ayda bir yaparak gündemdeki konular hakkında fikir alışverişinde bulmak kararına vardılar.
Yazar ve kanaat önderi Abdulkadir Ikbal, emekli imam ve yazar Mehmet Cengiz, sendikacı ve yazar Mehmet İmre, Şair yazar Salih Bencik, Şair ve yazar Mehmet Emin Kuş ve Haliliye ilçe kaymakamlık yazı işleri müdürü Mehmet Emin Seymen'in katıldığı toplantıda; şehrin sorunları ve siyasetin ahlakı konuşuldu.
Yazarlar bundan sonra belli sürelerde bir araya gelerek Şanlıurfa'nın sorunları ve çözümü noktasında neler yapılabileceğini konuşacaklarını belirttiletir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köksal şahin 6 yıl önce

Allah devletimize milletimize polisimize askerimize zeval vermesin Allah kötü günleri bu güzel Türkiye'mize göstermesin amin