banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfalı öğrenciler Gaziantep’te köy okulları için sıra gecesi düzenlediler FOTOĞRAFLI

Düzenlenen Yılbaşı Etkinliklerine ev sahipliği yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü üyelerinin davetlisi olarak programa Rektör Vekili Prof.Dr. M.Hanifi Aslan,  Öğr. Üyesi Bilal Kalyoncu yanı sıra akademisyenler, idari personel ve birçok sayıda öğrenci ile aile yakınları yer aldı.

İlk olarak açılış konuşmasını Rektör Vekili Prof.Dr. M.Hanifi Aslan yaptı.  Konuşmanın ardından Antep Yöresi Halkoyunları Ekibi'nin oyunu ile tiyatro gösterisi yapıldı. Gösterilerin sonra söz alan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mahmut Burak Kızılelma tarafından katılımcılara ve misafirlere yönelik teşekkür konuşması yapıldı.

Son olarak Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü organizasyonunda Şanlıurfa Belediyesi Konservatuarı Urfa Sıra Gecesi Ekibi sahne aldı. Tüm katılanların hep bir ağızdan söylediği şarkılar ve çekilen halaylarla coşkulu anlar yaşandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

Program sonunda Rektör Vekili Prof.Dr. M.Hanifi Aslan, Şanlıurfa Belediyesi Kültür Müdürü İsmail Altıngöz plaketini sunarken Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mahmut Burak Kızılelma tarafından desteklerinden dolayı Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Elemanı ve İstanbul Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Kalyoncu’ya plaket verildi. Katkılarından dolayı Genç Duruş Derneğine de teşekkür edildi.

Programın ardından Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından Şanlıurfa Kültürünü tanıtım ve yaşatma adına katılımcılara çiğ köfte servisi yapılarak, köy okullarına yardım için bağış toplandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.