banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfalı Öğrenciler Gaziantep’te Çanakkale zaferi etkinliği gerçekleştirdi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri ve Çanakkale Zaferi’nden esinlenerek bestelenen türküler seslendirildi.

Programda açılış konuşmasını yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Vekili Hanifi Arslan etkinliği gerçekleştiren Şanlıurfalı öğrencilere teşekkür ederek, sergiledikleri başarılı organizasyondan dolayı Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Kulübü üyelerini tebrik etti.

Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mahmut Burak Kızılelma ise yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Musiki Grubunu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek,  Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Kulübü olarak faaliyetlerinin devam edeceğini kaydetti.

Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mahmut Burak Kızılelma Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Akpınar’a Kulübün organizasyonuna sağladığı destekten ötürü plaket takdim etti.

Yapılan konuşmaların ardından Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Akpınar’ın Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Musiki Grubunun eşliğinde seslendirdiği Çanakkale Konseri katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Konserin ardından Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini okuyan öğrenciler tarafından Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kısa kesitlere yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.