banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa'dan Asayiş olayları

- ŞANLIURFA'DA 2 AYRI YERDE KAÇAK ELEKTRİK KULLANAN 8 KİŞİ YAKALANDI 

Şanlıurfa'da 2 ayrı yerde kaçak elektrik kullanan 8 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Mil köyü ile Büyükhaneli köyünde kaçak elektrik uygulaması yapan DEDAŞ görevlileri ve Jandarma ekipleri İ.Y., M.F.B., M.Y., M.Ö., A.Ö., İ.Y., F.T. ve S.Ö.'nün kaçak elektrik kullandığını tespit etti. Jandarma ekipleri 8 kişiyi gözaltına aldı. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'da, jandarma ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde 3 kişinin bulunduğu otomobil içerisinde kaçak olarak kesilmiş küçükbaş hayvan buldu.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Karahisar köyü mevkiinde jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde park halinde görülen 63 KZ 592 plakalı otomobil içerisinde 2 adet boğazı kesilmiş, 3 adet sağ olmak üzere toplam 5 adet küçükbaş koyun bulundu. Jandarma olayla ilgili olarak otomobil içerisinde bulunan S.Ç., M.Ç. ve İ.Ç.'yi gözaltına aldı. Yapılan araştırmada 3 kişi, hayvanları kaçak olarak kestiği ve Şanlıurfa hayvan pazarında satacakları tespit edildi. Boğazı kesilmiş 2 ve sağ olan 3 koyun olmak
üzere toplam 5 koyun İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yakalanan 3 kişi ise alınan ifadeleri sonrasında serbest bırakıldı.

- BÖBREK TAŞI İÇİN KULLANDIĞI İLAÇLARDAN ZEHİRLENDİ 

Şanlıurfa'da böbrek rahatsızlığı çeken bir kişi kullandığı ilaçlardan dolayı zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Büyükçaylı köyünde Z.B. isimli şahıs kullanmakta olduğu böbrek taşı ilaçlarının yan tesirinden dolayı zehirlendi. Yakınları tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Z.B. yoğun bakıma alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA İLE ÇAY ELE GEÇİRİLDİ 

Şanlıurfa'da, jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde gümrük kaçağı sigara ile çay ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa-Gaziantep D-400 karayolu Almaşar köyü yakınlarında yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, Şanlıurfa'dan Antalya'ya giden bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada R.K.'ye ait valizde 41 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Bu arada, Şanlıurfa-Akçakale karayolu üzerinde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, N.Ö. yönetimindeki 63 YT 370 plakalı aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada araç içerisinde 150 kilo gümrük kaçağı çay ile 15 karton sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan her iki şahıs da Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı.

- BABASINA SİNİRLENEN GENÇ, OTOMOBİLE ZARAR VERDİ

Şanlıurfa'da, ailevi meselelerden dolayı babasına sinirlenen bir kişi, babasına ait otomobile zarar verdi.
Edinilen bilgiye göre, Birecik ilçesine bağlı Çoğan köyünde M.P. isimli şahıs, ailevi meselelerden dolayı tartıştığı babası İ.P.'ye ait 63 LE 449 plakalı otomobilin ön ve yan camlarını taş vurarak kırdı. Babasının oğlundan şikayetçi olmasının ardından M.P. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesi tamamlanan M.P. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı.


- ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN ÇOCUK YARALANDI

Şanlıurfa'da bir çocuk elektrik akımına kapılması sonucu hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Uludağ Köyü'nde meydana gelen olayda, A.Y. isimli anne, 4 yaşındaki çocuğu M.Y.'yi banyo yaptırdığı sırada M.Y. aydınlatma lambasına dokunması sonucu elektrik akımına kapıldı. Yaralı çocuk yakınları tarafından Sağlık Ocağına kaldırılarak tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan anne A.Y. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

- ŞANLIURFA'DA DOLANDIRILACAĞINI ANLAYAN BİR KİŞİ POLİSE HABER VERDİ 
Şanlıurfa'da dolandırılacağını anlayan bir kişi polise haber verdi
Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden İsa K., polise verdiği ifadesinde kendisini kimliği belirsiz kişi tarafından cep telefonundan aradığını, kendisine 30 bin TL. ödül kazandığını, bunun için iki T.C. kimlik numarası ile bin TL para vermesini istediğini beyan etti. İsa K. dolandırılacağını anladığı için telefonu kapattığını söyledi. Polis ekipleri telefon konuşmalarını alarak zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA HIRSIZLIK OLAYI 
Şanlıurfa'da bir iş yerine giren hırsızlar 2 bin TL değerinde inşaat malzemesi çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında İbrahim K.'ye ait işyerine giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler, işyerinden 2 bin TL değerinde inşaat malzemesi çalarak kayıplara karıştı. Sabah işyerine gelen İbrahim K. soyulduğunu fark etmesi üzerine polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.