banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Şanlıurfa’da yine Kaçan Boğalar ortalığı birbirine katılar VİDEO

Şanlıurfa'da kesime götürülürken sahibinin elinden kurtulan ve uyuşturucu iğnelerle etkisiz hale getirilmeye çalışılan boğa, sağanak altında yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yakalanabildi.Devteşti Mahallesi'nde Mehmet Çelik'e ait kurbanlık boğa, kesime götürülürken sahibinin elinden kaçtı. Bir süre çevredekilerle boğayı yakalamaya çalışan Çelik, başarısız olunca boğa timinden yardım istedi.
Ekiplerin, bir otomobille duvar arasına sıkıştırıp uyuşturucu iğnelerle müdahale ettiği kurbanlık boğa, tekrar kaçtı. Mahalledeki boş alanda bir süre devam eden kovalamacanın ardından yakalanan kurbanlık boğa, kesime götürüldü.
Boğa timi aralıksız aldığı telefonları kaçan boğaları etkisiz hale getirmek için sürekli rink halinde olduklarını ifade ettiler.
Kaynak:Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.