banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfa’da Türkçe rüzgarı esti FOTOĞRAFLI
30 Mayıs ile 14 Haziran tarihleri arasında, bu yıl 10.’su yapılacak Türkçe Olimpiyatları’nda 135 ülkeden 1500 öğrenci ter dökecek. Yaklaşık 5 bin kişinin doldurduğu kapalı spor salonundaki şölende heyecan, duygu ve coşku bir arada yaşandı. Uzun havaları ile salondakilere duygu dolu anlar yaşatan Geylan Tahir isimli küçük öğrencinin okuduğu uzun hava eserler ayakta alkışlandı.



Murat Koleji Mezunları Derneği (MURATDER) başkanı Ahmet Ertekin geceyi düzenlemenin amacını anlatan bir konuşma yaptı. Daha sonra sahneye öğrenciler çıkarak hünerlerini gösterdiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...




Kültür şöleninde konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, "Biz biriz, beraberiz. Erbil’le, Süleymaniye’yle, Diyarbakır’la, Hakkari’yle, Maraş ile beraberiz" dedi.

Programa Vali Güvenç’in yanı sıra Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Başsavcı Mustafa Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Uryan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin ve çok sayıda kurum müdürü katıldı. 
Ömer ASLAN / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.