banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfa'da sıcaklık ve Oruç VİDEO

İşte Şanlıurfa’da oruç tutanların yorumları ve o görüntüler..

Ramazan ayının rahmet bereket ve huzur ayı olduğunu belirten Necati Eke isimli vatandaş; “Şanlıurfa sıcaklarına rağmen Allahın izni ile oruç tutabiliyoruz. Kardeşlik ve barışın hüküm sürdüğü Ramazan’ın tüm İslam alemine barış getirmesini diliyorum” dedi.



Şanlıurfa’nın kavurucu sıcaklarında oruç tutmanın zor olduğunu belirten İbrahim Halil Kılıç ise; “50 derecelerde sıcaklıklarla boğuşuyoruz. Ama nem oranın yüksek olmaması bir nebze olsun rahatlatıyor insanı. Oruç tutmak isteyenler tutabilir. Suudi Arabistan, Suriye yani ortadoğuya bakın nasıl sıcaklar var. Biz onlara göre çok iyi durumdayız. Ama Allahın yardımı ile onlar bile oruçlarını tutabiliyorlar. Ancak inşaat, fırıncı ve dışarıda çalışanlara Allah yardım etsin. Onların işi gerçekten sor” dedi.



Haber, Kamera: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.