banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Şanlıurfa'da Şair Ve Şiir Gecesi

Şair Nabi Kültür Merkezinde Saat 20.30’da başlayan programa Anadolu Yazarlar Birliği Başkanı Necdet Karasevda, Şanlıurfalı birçok şair, yazar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Yazarlar Birliği Başkanı Necdet Karasevda ‘’Bugün burada güzel bir şey için bir araya geldik. Kavgaların hakim olduğu, sıkıntıların hakim olduğu, yüksek ses tonlarının hakim olduğu bir ortamda şiirin evrenselleştiriciliği, şiirin kaynaştırıcılığı içerisinde bir araya geldik. Bu güzel gecenin hepimize hayırlar getirmesini yüce yaratıcıdan diliyor ve dileniyorum’’ şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Şanlıurfalı Şairlerin hayat hikayeleri slayt eşliğinde gösterildi. Slayt ile gösterilen şairlerin şiirleri usta yorumcular tarafından seslendirildi. Şanlıurfalı sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatan program yaklaşık 3 saat sürdü.

Tüm katılımcılara Şairlerin özgeçmişinin ve ikişer şiirlerinin yer aldığı 'yaşayan ustalara saygı' şiir seçkisi adlı kitapçık dağıtılıdı. Programın sonunda ise kendileri için program düzenlenen şairlere Anadolu Yazarlar Birliği tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.