banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa’da Hükümlüler İçin Kişisel Gelişim Semineri

 Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere katılanlara ve projede emeği geçen Şanlıurfa Valiliği ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına teşekkür eden Cumhuriyet Savcısı Fatih ÇAM, “Ceza infaz kurumlarımızda mevcut olan meslek edindirme kurslarımıza ilaveten, tespih atölyesi ile kadın kuaförü salonu açacağız. Ceza İnfaz Kurumlarında hükümlülerin en iyi şekilde kendilerini geliştirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Ceza infaz kurumundan çıktıktan sonra da, bugün olduğu gibi bu tür seminer ve toplantılarla da kişisel gelişimlerine ve hayatlarına yeni bir başlangıç yapmalarına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. Daha sonra eğitimci, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören, “At Şu Adımı” isimli seminerde hükümlüler ile yakınları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşa tecrübelerini aktardı. Dürüstlüğün, çalışma ve bireyin kendini geliştirmesinin önemine değinen İzgören, yaşanmış hayat hikayeleri üzerinden katılımcılara bilgiler verdi. İzgören, “Herkesin zengin olma hayali kurduğu bir ülkede yaşıyoruz. Zengin olma hayali kurmak yerine, kendimizi geliştirmeli ve bilgilerimizi sürekli yenilemeliyiz. Dürüst, doğru ve çalışkan olduktan sonra gerisi gelecektir” şeklinde konuştu.
Ayrıca seminerde, KOSGEB ile düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 90 hükümlüye düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Etkinliğe Cumhuriyet Savcısı Fatih Çam, İl Müftüsü İhsan Açık, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin ile Müdür Yardımcısı Hustafa Heşe, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcisi, öğrenciler, hükümlü ve yakınları katıldı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.