banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa’da bir ilk gelinlik defilesi düzenleniyor
Şimdiden hazırlıklara başlayanlar için alternatif oluşturmak isteyen firmalar da kreasyonlarının tanıtımlarına başladı. Şanlıurfa’nın en ünlü gelinlik ve moda evi olan Nazlı Gelinlik ve Modaevi, 2012 Yılı gelinlik ve bindallı modellerini görücüye sunuyor. Yaptığı farklı ve birbirinden değerli tasarımlarla gündeme gelen Moda ve Gelinlik Tasarımcısı Nazlı Göl, “Şahmeran 2012” adlı Defilesini Çarşamba günü gerçekleştirecek.

 

Kreasiyon’una “Şahmeran 2012″ adını veren Nazlı Göl, özellikle Osmanlı motifleri ile hazırlanmış bindallı çeşitleri ve nişan, kına kıyafetleri’ni izleyenlerin beğenisine sunacak. Tamamen günümüz modasına uygun ve modernize edilmiş gelinlik ve bindallı çeşitleri göz kamaştıracak. Tasarladığı özel modellerle gelinliğini bir ömür boyu saklamak isteyenler için büyük bir olanak da oluşturan modeller izleyenlerden tam not alacağa benziyor. Ayrıca defilede yer alan modeller, gelinlikte değişik bir hava arayan gelin adayları için farklı alternatifler de sunuyor. 2012 yılının gelinlik ve bindallı modasını belirleyecek olan bu birbirinden özel modellerin hazırlanması yaklaşık 10 ay sürdü.

 

Bu defile için titizlikle hazırlanıldığını ifade eden Nazlı Gelinlik ve Modaevi Genel Müdürü Nazlı Göl “Hem heyecan hem de mutluluğu bir arada yaşıyoruz” dedi. Nazlı Göl “Gerçekleştirdiğimiz defile Şanlıurfa’da bir ilk, dolayısıyla çok heyecanlı ve bir o kadar da mutluyuz. “Şahmeran 2012” adlı Defilemiz, 06 Haziran 2012 saat 14.00–16.00 arasında, Dedeman Otelinde tamamı profesyonel 10 mankenin katılacağı bir defile olacak. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.