banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Şanlıurfa’da 200 Suriyeli yetim aile güldürüldü


İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği ve Suriye Said Yardım Derneği ile birlikte düzenlenen ‘Yetim Gülerse’  programında 200 Suriyeli yetim ailenin her çocuğuna 500 TL nakdi yardım ve çeşitli hediyeler verilerek sevindirildi.
Şehitlik Çamlık Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe STK temsilcileri ve Suriyeli aileler katıldı. Enes El Muheyid’in okuduğu Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan program İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği Başkan Yardımcısı Ali Acar ve Suriye Said Yardım Derneği Temsilcisi Şeyh Muhammed El Evid’in yaptığı konuşmalarla devam etti.
Açılış Konuşmasını yapan İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği Başkan Yardımcısı Ali Acar, İyiliklerin sınır tanımadığını iyiliklerin hiçbir şekilde yerde kalmadığını ve bu hayırlı programlarına devam edeceklerini ifade etti.
Allah katında yapılan iyeliklerin karşılıksız olmadığını belirten Acar, “Hiçbir iyiliğin karşılıksız olmadığı gibi hiçbir kötülüğün, zulmün karşılıksız kalmayacaktır. İnşallah Suriye topraklarında yaşanan bütün bu 5 yıllık acılar zaferle sonuçlanacak, inşallah bu çekilen bütün sıkıntılar bizlere ekin olarak geri dönecektir” dedi.
Kendilerine kucak açtıkları için Türkiye halkına ve devletine şükranlarını dile getiren Suriye Said Yardım Derneği Temsilcisi Şeyh Muhammed El Evid, son birkaç aydır Türkiye üzerinde kurulan tüm kumpasların boşa çıkmasını temennilerinde bulundu. Kurulduğu günden bu yana faaliyetleriyle Suriye halkının yanında olduklarını belirten Suriye Said Yardım Derneği Temsilcisi Şeyh Muhammed El Evid’, Suriye halkının yaralarını sardıklarını ve bu tür yardımlarına devam edeceklerini ifade etti.
Program çocuklara verilen hediyeler ve STK temsilcileri tarafından verilen nakdi yarım çekinin verilmesiyle sona erdi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.