banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Şanlıurfa Vakfı savaşına Fakıbaba'da katıldı
Fakıbaba, yaptığı yazılı açıklamada; “Şanlıurfa’nın sahip olduğu potansiyel varlıklarını harekete geçirme ve mevcut sorunlarının çözümünde önemli bir değer olarak gördüğümüz sivil toplum kuruluşlarımızdan Ş.Urfa Vakfı’nın bu tür iç çekişmelerle basının gündeminde yeralması Şanlıurfa’da yeni oluşmaya başlayan “ ortak akıl’a” ve “Urfa imajı’na” zarar vermektedir. Kaldı ki, 8 yıldır Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanlığı’nı, Dr. Müslüm SUNAY, dürüst ve şahsiyetli bir davranışla yürütmüş; ekonomiden- kültüre, eğitimden – spora ve turizme kadar birçok konuda Vakfın etkinlikler yapmasına ve görüş ve düşüncelerini belirtmesine vesile olmuşlardır. Hal böyle iken, ve herhangi bir olumsuz davranışı olmamasına rağmen ani bir kararla görevden alınması Vakfın Merkezdeki Yönetim Kurulu Üyelerini de rahatsız etmiş olacak ki, bu durum karşısında
5 yönetim kurulu üyesi istifa etmiştir.
Sonuç olarak; hukuki olmayan ve kişisel bir nedenle Ş.Urfa Vakfı Ş.Urfa Şube Başkanının görevden alınması nedeniyle yaşanan bu trajediye bir an önce son verilmesini temenni ediyoruz” dedi.
Şanlıurfa Vakfında yaşanan gelişmeler için TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.