banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfa STK’larında güzel gelenek: Bayram Birleşmektir

Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde sivil toplum kuruluşları Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesinin ev sahipliğinde geleneksel bayramlaşma töreni Şehitlik Çamlıkta bir araya geldi.

Şanlıurfa STK temsilcileri Peygamberler diyarı Şanlıurfa’da güzel bir bayramlaşma organizasyonu ile son zamanlarda en çok İhtiyaç duyulan kardeşlik birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Ruha Ajansa açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, “Bayramların kanın gözyaşının zulmün bitmesi temennisiyle biz de Urfa’da bir geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma programı ile tüm STK’ları bir arada toplayıp özellikle birlik ve beraberliğimizi pekiştiştirmek amacıyla böyle bir bayramlaşma programını sürdürdük.Sivil Toplum kuruluşların değerli üyelerine ve gönül dostlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder nice güzel bayramlar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.