banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Urfa STK Platformundan Kadın Meclisine Plaket Verildi

 

STK insani Yardım Platformu kordinasyon sorumusu Veysel Toprak ve Hasan Doğan ve giyim mağazası ziyaretine gelen Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydili, Akçakale Süleyman Şah kampında 3 yıldır gönüllü hizmet veren Kadın meclisi birimi başkanı Berra al abdulla şahsında üyelerine ve Kamp danışma ve Enformasyon sorumlusu Mehmet Dikeç’e plaket verdi.

Veysel Toprak yaptığı açıklamada, "Çadır kentte yetimlerin tespit edilmesi ve onların giydirilmesi noktasında bizlere yardımcı olan kadın meclisi üyelerine ve çadır kent yöneticilerine teşekkür ederiz.İki aylık zaman zarfında Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinden mağazamıza bin yetim ve öksüz çocuğumuz getirilerek giydirilmiştir.Bizlere bu konuda destek veren başta hayır sahiplerine ve gönüllü destekçilere teşekkür ederim" dedi.

Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisleri kadın meclisi Başkanı Bera el Abdullah, ise yaptğı açıklamada; “Bize verilen bu plaket bizim için çok anlamlıdır. Bundan sonraki çalışmalarda daha fazla gayret sarf edeceğiz.Biz kendi ülkemizde kimseden plaket almadık.Kardeş Türk halkı kendi çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz çalışmadan dolayı bizleri ödüllendirmeleri bizleri çok duygulandırmıştır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.