banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Şanlıurfa-Slovakya Bölgesel Ortaklığı
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu, Slovakya/ Vinne Belediyesi, Vinne İlköğretim Okulu, Kosice ve Preşov Metodoloji ve Pedagoji Eğitim Merkezleri ortaklığıyla Comenius Bölgesel Ortaklıklar Projesi kapsamında yürütülmekte olan “Interdisciplinary Relationships at Pre-primary and Primary Education/İlköğretim ve Okul Öncesinde Disiplinlerarası İlişki” başlıklı proje çerçevesinde aralarında Vinne Belediye Başkanı ve Eğitim Merkezi müdürlerinin de bulunduğu 8 kişilik Slovak heyeti, çalışma ziyareti kapsamında Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Heyet Vali Güvenç’e projenin ilerleyişi hakkında bilgi verirken, Vali Güveç, bu tür projelerin toplumların birbirini daha yakından tanıma ve kaynaşmasına büyük katkı sağladığı ifade etti. Vali Güvenç, bu tip projelerin yaygınlaşması,  fikir alışverişinde bulunulması ve bu yolla eğitimde kalitenin arttırılmasına katkı yapılması gerektiği vurguladı.

5 gün boyunca ilimizde bulunacak olan heyet Şanlıurfa Belediyesi, Harran Üniversitesi, Dr. Cavit Özyeğin İlköğretim Okulu, tarihi ve turistik yerleri ziyaret ederek hem projenin ilerleyişi hem de kültürel alışveriş konularında taraflarla bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.