banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Özel Eğitim Kurumları Derneği Kuruldu
Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre; "31.03.2012 tarihinde olağan kongresini gerçekleştiren dernek, Karaköprü’de bulunan dernek binasında faaliyetlerine başladılar.



Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinin tamamına yakının, Şanlıurfa Özel Eğitim Kurumları Derneği (ŞÖEDER) çatısı altında bir araya geldiklerini belirten Dernek Başkanı Zeki Kurt; “Amaçları eğitim olan kurumlarımızın bir araya gelerek Şanlıurfa’da çağdaş eğitim seviyesini yakalamak, engelli çocuklarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, özel eğitimde birliği sağlamak, kurumlar arası diyalog ve dayanışmayı geliştirmek için bir araya geldik. 20 maddeden oluşan etik kurallarımız var. Üye bütün kurumlar etik kurallarımıza uyacaklar. Uymayan kurumlarım olursa basın yoluyla kamuoyuna teşhir edilecektir. Yakın süreç içinde Şanlıurfa’daki kamu kurumlarını ziyaret ederek derneğimizin amaçlarını anlatacağız. Komisyonlar kurarak derneğin çalışmalarını sağlıklı ve hızlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.



Çocukların eğitimin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan ŞÖEDER Başkanı Zeki Kurt; “Özel Eğitime devam eden engelli çocuklarımızın özel eğitimden üst düzeyde faydalanmaları sağlanacaktır” dedi.



Yapılan görevlendirme sonucunda Başkan Zeki Kurt

Başkan Yardımcısı; Şükrü Aslan

Sekreter; Sezai Baydilli

Sayman; Cemal Yazar

Üye; Müslüm Kına, olarak belirlendi" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.