banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala görevden alındı, yerine İlci atandı

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünde deprem. Yaklaşık 10 ay önce Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Pala, merkeze alındı.

Yıllardır büyük sorunların yaşandığı Milli Eğitim Müdürlüğünde sular durulmuyor. Henüz 1 yılını bile doldurmayan, ve bu süre içerisinde özverili çalışmaları ile dikkat çeken Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in imzası ile merkeze alındı.

TBMMM'de bütçe görüşmelerinde bulunan Şanlıurfa Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Mecliste bir araya gelerek  yapılan atamalarla ilgili görüştükleri bilgisine ulaşıldı. Alınan bilgilere göre ,Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala'nın yerine, Eğitimci, Ağrı İbrahim Çecen Üniversitesi Personel daire Başkanı Metin İlci atandı.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen sürpriz değişimin, sadece Müdür Ahmet Pala ile yetinilmiyeceği, bazı Müdür yardımcıları ve şube Müdürlerinin görevden alınacağı öğrenildi.

Reşat Uzun / Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.