banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Skandal
Şanlıurfa'ya Yeni atanan bir öğretmen yaptığı açıklamasında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde olan biten tam bir skandallık olaya şahit olduğunu iddia etti. 

Yeni atanan öğretmen haber merkezimize şunları kaydetti; "Bugün bir yazı için tam 45 dakika keyfi olarak bekletildim.Görev memuru aradığımda yerinde bulunmadığını söylediler.kısa süreliğine döneceğini söylediler ve beklemeye başladım. 

Diğer memurlar bilgisayarlarında okey oyununu açmış oynuyorlardı. Siz yapamaz mısınız diye sorduğumda hayır cevabını verdiler.Artık beklemekten sıkıldığımı söyleyip görevli memurun yerini sorduğumda başka bir servise  gittiğini söylediler. ismini vermek istemediğim servise  gittiğimde ise sarı saçlı orta yaşlı bir bayan ile üç dört beyin oturup kahve içip fal baktığına şahit oldum, Bunlardan muhasebe ve ekayıtta çalışan memurlar ile bir kaç tane hizmetli personeldi. Benim gibi bu şehre yeni gelen birisi Şanlıurfa'nın neden başarısız olduğunu anlamış oldu böylelikle.Ve bu yapılan muameleye hiç bir vatandaş layık değildir.Lütfen Şanlıurfalılar şehrinize sahip çıkın milli eğitiminize sahip çıkın müdürlüğü çalışmayan bir şehrin okulları nasıl çalışabilir" diye sitem etti. GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.