banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Şanlıurfa Kent Konseyine Payitaht Abdülhamid ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde 15 Mart Perşembe günü (Bugün) Saat 20:00'de Mehmet Akif İnan Konferans salonunda "Payitaht Abdülhamit'i vefatının 100 Yılında anlamak" konulu söyleşi için Şanlıurfa'ya gelen Payitah Abdülhamid dizisinin senaristi Selman Kayabaşı ve Sultan Abdülhamid han torunu payitaht Abdülhamid dizisinin danışmanı Orhan Osmanoğlu Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen'i ziyaret ederek Şanlıurfa'yı konuştular. 

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili -Av. Nihat Kılıç ve Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Suphi Çiçek eşlik etti. Şanlıurfa'nın tarihi ve osmanlı mirası hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Misafirler ziyaretin ardından Balıklıgöl havzasını ziyaret etti. 

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.