banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfa Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı VİDEOLU


Şanlıurfa Kent Konseyi tarafından yılda iki kez yapılan ve Şanlıurfa'nın gelişimine yönelik konuların ele alındığı Olağan Genel Kurul toplantısı, Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Kent Konseyine üye bulunan 371 sivil toplum kuruluşunun çoğu katılım gösterirken, Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Yıldız'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 
Toplantı ilk olarak divanın oluşması ile başladı. Ardından Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat birer konuşma yaptı. 


Konuşmaların ardından Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Ekinci, 'Şehir, Mekân, İnsan Ve Medeniyet' konulu konferans gerçekleştirdi. Şehir kimlikleri üzerine sunum yapan Prof. Dr. Ekinci'nin ardından görüşler alındı. Toplantıya katılan sivil toplum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerilerini belirtmesinin ardından Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

Haber: www.balikligol.com

VİDEO


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.