banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Şanlıurfa Kent Konseyi kadın meclisi toplandı



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kent Konseyi Kadın Meclisi istişare toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik başlatılan çalışmaların görüşülerek Kadın Meclisi tarafından projelendirme raporlarının değerlendirildiği toplantıda, kadınların iş dünyasına kazandırılması, desteklenmesi, aile ve kadın konuları hakkında görüşmeler yapıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa’da kadını önemsiyoruz, kadının gelişimi ve sorunların gündeme gelmesi ve bunlara çözüm önerilerinin getirilmesi çok önemli" dedi.
Kadınlara her alanda destek vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Kent Konseyimiz, Engelli Meclisi, Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi ve Kadın Meclisini kurdu.  Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığımız da yönetim şemasını oluşturarak alt birimlerini kurmuş durumda. Şanlıurfa’da kadını önemsiyoruz, kadının gelişimi ve sorunları yerel yönetimler anlamında gündeme gelmesi ve bunlara çözüm önerilerinin getirilmesi bizim için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile kadınlara yönelik yapacağımız çalışmalar ile kadınlara yönelik yapacağımız hizmetleri, sorunlara getireceğimiz çözüm önerilerinde yol haritası olacak. Kent Konseyi güzel çalışmalar ile Şanlıurfa’yı kucaklayan ve sorumluluğunu bilen bir yaklaşım ile dolu dizgin bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Kent Konseyi bizlere Şanlıurfa açısından önemli konular hakkında görüş bildiriyor. Şu ana kadar tarafımıza 15 Konu hakkında rapor sunuldu ve bunlar zamanla daha da zenginleşecek. Kent Konseyine yapacağı çalışmalar da başarılar diliyorum" diye konuştu.
Toplantıda Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ise "Kadın Meclisimizin ikinci toplantısını gerçekleştiriyoruz. Kent Konseyi’nin güzel bir oluşum gerçekleştirdiğini ve  kentimize faydalı olacağını düşünüyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Kadın Meclisi Başkanı Mahmude Ergin de, "Bir önceki toplantıda Başkan ve görevlendirmeleri gerçekleştirdik. Bugün de istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Alt birimlerimizi oluşturduk. İnşallah Şanlıurfa için yapacağımız çalışmalar ile sahada birebir kadınlarımızla ve vatandaşlarımızla görüşerek çözüm noktaları üreteceğiz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.