banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo

Şanlıurfa, İstanbul’da tanıtılacak

 

Siverekliler derneği Başkan Yardımcısı Halil Yoğunlu, Göztepe Selami Çeşme Özgürlük Parkı’nda her yıl farklı şehirlerin tanıtıldığını hatırlatarak, “Biz de Şanlıurfamızı kamuoyuna daha iyi tanıtmak için girişimde bulunduk. Bu konuda bize yardımcı olan Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk’e teşekkür ediyoruz” dedi. Söz konusu bölgede 14 – 15 Eylül tarihlerinde iki gün boyunca Şanlıurfa’nın kültürünü, mutfağını, müziğini, tarihini, turizmini ve daha bir çok özelliklerini ziyaretçilere anlatacaklarını belirten Halil Yoğunlu, gerek İstanbul’da yaşayan gerekse İstanbul’a gelmeye müsait olan Türkiye’nin her yerindeki Şanlıurfalıları söz konusu tanıtım günlerine beklediklerini söyledi.

DERNEKLER BİRARAYA GELDİ

Bu arada, tanıtım günlerini en güzel şekilde organize edebilmek amacıyla İstanbul’da Şanlıurfa adına faaliyet yürüten Şanlıurfalılar Derneği, Siverekliler Derneği, Suruçlular Derneği, Viranşehirliler Derneği, Ceylanpınarlılar Derneği, Hilvanlılar Derneği ve Birecikliler Derneği başkan ve diğer yöneticileri Şanlıurfalılar Derneği’nde toplandılar.

14 Eylül Cumartesi saat 17.00’de açılışı yapılacak olan Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nde sıra gecesi grupları müzik ziyafetleri sunarken Şanlıurfa yemekleri de ziyaretçilere ikram edilecek.

AHMET ÜNER / İSTANBUL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.