banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfa'da Moral Ve Motivasyon Konferansı düzenlendi

DSİ Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Yazar Sait Çamlıca, İl Müftüsü İhsan Açık, İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl ve İlçe Müftülük personeli, Şanlıurfa'da görev yapan Din Görevlileri ve Kuran Kursu Öğreticileri katıldı.

Sunuculuğunu İl Müftülük Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Ömer Sabuncu’nun yaptığı program, Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Ziyalı Abamor Camii İmam Hatibi Fatih Kahvecibaşı’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın Açılış konuşmasını İl Müftüsü İhsan Açık yaptı.

Müftü Açık açılış konuşmasında programa katılanları selamlayarak herkese teşekkür etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Yazar Sait Çamlıca Moral Ve Motivasyon konulu konfrens gerçekleştirdi.

Konferansı sunan Sait Çamlıca okumanın önemine dikkat çekti. İmam-Hatip, Kur’an kursu hocası ve öğretmen. Hangi görevde olursa olsun insanın çocuğa ve gençliğe değer vermesi; onlara sahip çıkması gerektiğini söyledi. Konuşmasında “Kitap insanı, insan dünyayı değiştirir” sözünü kendime rehber edindiğini; İnsanlığın esaretinin temel nedeninin cehalet olduğuna inandığını, esaret zincirleri kırılıncaya kadar okumaya ve okutmaya devam edeceğini söyledi.

Yazar Sait Çamlıca’nın “Çocuk eğitimi, öğretmen sorumluluğu, motivasyon, liderlik ve yönetim” konularında kitap çalışmaları vardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.