banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Şanlıurfa derece yaptı



Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Seyyah Bizim İller projesi kapsamında 4441 kız öğrenci ile 3162 erkek öğrenci olmak üzere toplam 7603 öğrenci komşu iller ve ilçelere gönderildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Seyyah Bizim İller projesi başlangıcından 600 kişilik kontenjan verildiğini fakat yapılan görüşmeler neticesinde 7603 gencin proje'den faydalandığını ifade ederek,'' Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yapmış olduğu bu proje kapsamında gençlerimiz hem diğer illeri ve hem de diğer ilçleri gezme imkanına sahip oldular. Türkiye' de bu projeden en fazla faydalanan 2. il olduğumuzu da buradan belirtmek isterim. İl Müdürü olarak bu güzel projemizi baştan sona çok başarılı bir şekilde yürüten Gençlik Merkezi Müdürümüz ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca çalışmalarımıza her türlü desteği veren Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'e de teşekkür ederim.''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.