banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Şanlıurfa'da Zemzem Vakfı şehitleri andı


Zemzem Vakfından Şehitlerimize Mevlid, Mehmetçiklerimize Dua

Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacın en fazla olduğu bu günlerde güzel bir katkıda Zemzem İlim İrşad Yardımlaşma Sosyal ve Kültür Vakfından geldi. Zemzem Vakfı tarafından şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuturken, Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklerimizin selameti, muzaffer olması için dua edildi.
Zemzem Vakfı tarafından düzenlenen Şehitlerimizi Anma Programına Vakıf Başkan ve üyelerinin yanı sıra Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da katıldı. 
Programda Mevlid-i Şerif okutularak, bugüne kadar vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizin ruhlarına bağışlandı ve Afrin operasyonuna katılan askerlerimizin selameti için dualar edildi.

Program sonunda açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve böyle dönemlerde bu tarz programlara daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek Zemzem Vakfı yetkililerine teşekkür ettiğini ve Vakfın daha iyi faaliyetlere imza atacağına inandığını söyledi.

Zemzem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şit ise; vakıf olarak milli birlik şuurunu arttırmak ve toplumsal özgüveni sağlamak adına bu tür faaliyetleri gerçekleştirdiklerini belirterek Şehit ailelerine sabırlar dilediğini ve Afrin operasyonunun başarıya ulaşacağından emin olduklarını belirtti. 
Zemzem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şit ayrıca, “Yönetim Kurulu olarak programa iştirakinden ötürü Mehmet Yavuz beye ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.