banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bakın Hilvanlılar kimin iftarında buluştu

Büyükşehir Belediyesi'nin Hilvan'daki iftar programına ilgi yoğun oldu. Programda halkı selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Hilvan hizmetin en iyisine layık. Bizler de halkımızın hizmetkarı olmak için çalışıyoruz" dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı programlarını sürdürüyor. Kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelere yaydığı Ramazan etkinlikleri çerçevesinde iftar buluşmaları ve ilahi dinletileri gibi bir çok programlar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi'nin adresi bu kez Hilvan ilçesi oldu.

Hilvan Belediye caddesi üzerinde düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve çok sayıda Hilvanlı katıldı.

 

BAYIK, "BÜYÜKŞEHİR'LE ALTYAPIMIZ TÜMDEN DEĞİŞTİ"

 

Programda ilk olarak söz alan ve Büyükşehir'in çalışmaları ile Hilvan'ın büyük bir değişim yaşadığını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Hilvan'da Büyükşehir Belediyemiz 30 yıllık alt yapıyı revize etti ve ilçemize büyük yatırımlar yaptı. Daha kısa bir süre öncesine kadar Hilvan'da yaz aylarında su, kış aylarında ise çamur sıkıntısı yaşanıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilvan'a büyük önem veriyor. Hilvan kendisinin özverili çalışmaları ile çok daha güzel günler görecektir" dedi.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN ŞANLIURFALILARA SELAM

 

Davet üzerine Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise Urfalılara Başbakan Binali Yıldırım'ın selamını getirdiğini söyledi. Başkan Başsoy, "Bildiğiniz gibi Başbakanımız sayın Binali Yıldırım Erzincanlı. Kendisi ile telefonla görüşmemde 'Ben Hilvan gidiyorum. Urfalı hemşerilerimizle buluşacağım' dedim. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım da 'Urfa'ya benden taraf çok çok selamlarımı ilet' dedi. Gerçektende Şanlıurfa'da olmak ve bu mübarek ayda böylesine bir manevi ortamı sizlerle birlikte yaşamak ayrı bir duygu. Bu kardeşlik sofrasını Urfa'nın tüm ilçelerinde halkla buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi kutluyorum" diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "13 İLÇEYE HİZMET ULAŞTIRIYORUZ"

 

Konuşmaların ardından Hilvanlıları selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Hilvan halkı ile aynı sofrada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Hilvan'a yönelik yatırımların hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, şunları söyledi: "Biz, AK Partili belediyeler arasında gönülden gönüle kurulan bir köprü var. Bu akşamki misafirlerimizden biri de Erzincan Belediye Başkanımız Cemalettin Boşsay kardeşimiz. Yani Erzincan'da da, Hilvan'da da olsanız, Şırnak'ta da olsanız fark etmiyor. Böyle bir dayanışma, böyle güzel bir birlikteliğimiz mevcut. Urfa'nın tüm ilçelerinde hizmet için büyük bir çapa sarf ediyoruz.Gerek alt yapıda, gerek üst yapıda, gerekse sosyal yaşamın her alanında hayata kazandırdığımız projelerle halkımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Hilvan'da ise alt yapıda değişimi başlatarak, ilçenin geleceğini esas alacak bir şekilde yeniden düzenleme yaptık. Hemen akabinde asfaltlama çalışmalarına başladık. Çok kısa bir süre sonra Hilvan'ımızın da prestij caddesini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.

Halkımızın birlik ve beraberliği, samimiyeti ve sevgisi, barıştan ve huzurdan yana olan tavrı bizleri hizmetkar kılıyor. Herkes  şunu bilsin ki Büyükşehir Belediyesi 13 ilçemizin tümüne de hizmet götürüyor ve götürmeye devam edecektir."

 

Konuşmaların ardından program ilahi dinletisi ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.