banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri Devam Ediyor

Her hafta açık hava yaz sinemaları ve sıra gecesi konserleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayına kadar sürecek olan etkinlikler kapsamında 11 Nisan Şehir Parkı ve Türkiye’nin en büyük yeşil alan projelerinden ve Millet bahçesi olarak adlandırılan GAP Vadisi 3. etapta etkinliklerine devam ediyor. Etkinliklere katılarak Şanlıurfa’ya yakışan projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa artık kendisine yakışan bir şekilde gelişiyor. GAP Vadisi büyük bir proje. 3 yıldır Büyükşehir Belediye kadrolarının çalıştığı bir proje. Etap etap faaliyete giriyor. Toplamda bin 800 dönümlük bir alanı kapsıyor. Şanlıurfa’ya yeşil alan olarak nefes verebilecek ve şimdide görüldüğü gibi herkes ailesiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın vizyonu olan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi Millet Bahçesi’nde bir araya gelecek. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Sizin evinizde huzur içerisinde akşamları seyir ortamında onlarla buluşmanız Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın en önemli yaklaşımıdır. Biz Büyükşehir kadroları olarak aileyi önemsiyoruz. Aile, kadın, anne, ablalarımız ve geleceğimizi imar edecek olan çocuklar da bizim yüz akımız, geleceğimiz, umudumuz bu toprakların Allah’ın izniyle bereketi olacaklardır” diye konuştu.


“TUGAY ALANI MESİRE ALANI OLACAK”
Geçtiğimiz günlerde 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın taşınması ve projelendirilmesi için alanın sorumluluğu Büyükşehir Belediyesine devredildiğini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, “Sadece fiziki projelerle değil mesire alanları, vadi projeleri, kültür merkezleri, kavşakları, köprüleri, çevre yolları ve ulaşım projeleri ile değil Büyükşehir sizinle iç içe olmaya çalışıyor. Kültür, sanat ve müzik projeleri ile yoluna devam ediyor. Hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Çalışmalarımızda alın teri ve yıllardır çalışan bir birikim vardır. Şanlıurfa’nın tasarruf edilmiş olan kaynakları vardır. Sizlerden aldığımız güçle projelerimize devam edeceğiz. Milli Savunma Bakanlığı ile anlaşmayı imzaladık ve yazışmalarımız tamamladık. Tugay alanı da Şanlıurfa’nın en büyük mesire alanı olarak yapacağız ve Şanlıurfalı kardeşlerimizin hizmetine vereceğiz. Çok hızlı bir şekilde hedeflemiş olduğumuz her şeyi yaptık” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaz Akşamları Etkinlikleri’ 16 Eylüle kadar devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.