banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

YÖRESEL LEZZETLERİ ÖĞRENDİLER


Sertifika dağıtım törenine katılarak kursiyerlerle sohbet eden Sema Çiftçi, kursiyerlerin eğitim süresince öğrenip yapmış olduğu yemekleri tattı.
Bu tür sosyal faaliyetlerin devam edeceğini belirten Sema Çiftçi, "Kentimiz turizm kenti.Turizmin yanı sıra kültürel zenginlikleri olan Şanlıurfa'da yemek kültürü ise oldukça zengindir. Bu yüzden özellikle yemek kültürünün gerek halkımıza gerekse de konuklarımıza aktarılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Kursiyerlere başarılar diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Kursiyer Ayşe Dicle Özmen, "Kursa gelerek Urfa'nın yöresel yemeklerdeki zenginliğini gördük. Borani, Su Kabağı, Ağzı Açık, Ağzı Yumuk  ve daha bir çok Urfa yöresine ait yemeği bu kursta öğrendim. Bizlere bu fırsatı tanıdığı için Şanlıurfa Büyükşehir belediyesine teşekkür ederim" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşların Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na müracaat etmeleri gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.