banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Şanlıurfa Bediüzzaman’ı Anmaya Hazırlanıyor

Bediüzzaman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Asya Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Nihat Çiçek yaptığı açıklamada “Bediüzzaman Vakfı olarak 20 yıldan beri 23 Mart 1960 tarihinde Şanlıurfa da Misafir iken vefat eden Büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin vefatının 54.yılı dolayısıyla Bediüzzaman’ın fikirlerinin geniş kitlelere ulaşması amacıyla panel düzenlediklerine dikkat çekti.

Çiçek açıklamasında “Bediüzzaman Vakfı ve Risale-i Nur enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan “Bediüzzaman ve Müspet Hareket ” konulu panel 25 Nisan Cuma Saat 20.00’de Urfa City (Mozaik) AVM. Kültür Merkezinde yapılacağını  Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Cüneyt Gökçe’nin yöneteceği panele konuşmacı olarak Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz, Hukukçu-Yazar Nihat Derindere ve Harran Üniversitesi. İlahiyat Fakültesi öğretim Üyesi Prof.Dr. Musa Kazım Yılmaz katılacak. Panel ile ilgili olarak Şehrin muhtelif yerlerine afişler asılırken, Duvar afişleri ve el ilanları ile Şanlıurfa tam manasıyla Bediüzmanı anmaya hazır hale geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.