banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

ŞANİMDER Başkanı Kırıkçı; Sorunları yetkililere aktarıyoruz

ŞANİMDER Başkanı Abdurrahman Kırıkçı yaptığı açıklamada; "Şanlıurfa İmam Hatip Mezunları Ve Mensupları Derneği (ŞANİMDER) olarak İmam Hatip okullarında eğitim kalitesinin yükselmesi için eğitim imkanlarının iyileştirilmesi konusunda faaliyet yapan bir derneğiz. Okullarımızın ihtiyaçları, sorunları ve öğrencilerimizin talepleri ile ilgili her türlü girişimde bulunmak bizim için insani, vicdani ve manevi bir sorumluluktur. Dernek olarak kurulduğumuz günden beri bu hassasiyetle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Bu çalışma kapsamında birkaç gün önce okullarımızın durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bir listeyi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ömer Dinçer’e, Şanlıurfa Valimiz Sayın Celalettin Güvenç’e ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Pala’ya yazılı olarak sunduk. Yazılı olarak yaptığımız taleplerden sonra, Sayın Valizimizi bir plaket takdimi vesilesiyle ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde Şanlıurfa’daki imam hatip okullarının ve diğer okulların ihtiyaçları, sorunları ve genel durumları ile ilgili görüşlerimizi ifade ettik, taleplerimizi dile getirdik.
ŞANİMDER olarak Sayın valimizden bu süreçte defalarca okullarımızla ilgili taleplerde bulunduk. Sayın valimiz her defasında hassasiyetle davrandılar. Problemlerimizin çözümü için bizzat kendileri ilgilendiler. Aynı hassasiyeti Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Pala da gösterdiler. Ancak halen eksiklerimizin olduğunu bizler de biliyoruz. Bu sorunlar kısmen Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, kısmen Şanlıurfa Belediyesi tarafından çözülmesi gereken sorunlardır. Halen taşıma ve kitap sorunun olduğunu, bununla beraber altyapı ve yol sorununu olduğunu biliyoruz ve bu sorunların en kısa zamanda çözülmesini bekliyoruz. Bunun için gerekli girişimleri yapmaya devam ediyoruz.
Çalışmalarımızın neticesinde Şanlıurfa il genelinde toplam 18 İmam Hatip Lisesi ve 22 İmam Hatip Ortaokuluna kavuştuk. Ayrıca 10700 öğrenci mevcuduna ulaştık.
Bu çalışmalarda katkısı bulunan milletvekillerimize, resmi ve sivil tüm emek sahiplerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OSMAN ŞAHİN 5 yıl önce

LÜTFEN DERNEK BAŞKANI İLETİŞİM TELAFON BİLGİSİ VERİLİRSE İYİ OLUR