banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ŞANDER: Ramazan’ı israfa dönüştürmeyelim

Nimetoğlu, yaptığı açıklamada Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, “Geldi yine paylaşmanın doruk noktaya çıktığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı. Gönüllere yerleşti bir bağışlanma heyecanı. İnsanları aldı bir iftar, teravi ve sahur telaşı. Gelin bu Ramazan büyük otellerde, lüks lokantalarda, yalılarda ve villalarda verilen şaşalı, gösterişli sözde davetlerden ve israftan kaçınalım. İş adamları bürokratlar, siyasetçiler yan yana büyük pozlar vererek körler sağırlar birbirini ağırlar sevdasından vazgeçelim.” dedi.

 

Her akşam iftar yemeklerinde bir bayram coşkusu yaşanacak şekilde sıcak, şefkatli, sevgi dolu hayırlar yapmaya vesile olunmasını dileyen Mahmut Nimetoğlu, şunları söyledi: “Gelin Ramazanın 30 günü İftar yemeklerimizin Halil İbrahim bereketiyle bereketlendirme adına gerçek ihtiyaç sahiplerini iftarlarımızda ağırlayalım. Eğer davet imkanımız yoksa önce akrabalardan başlayarak sonra konum komşu veya gönlü zengin dilenmeden hicap eden gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ederek kumanyalar veya Ramazan paketleri hazırlayarak gönüllere ilaç olmaya çalışalım.

 

Yüce Allah’tan tutacağınız oruç ile yapacağınız tüm ibadet ve hayırlarınızı eksiği ve hatasıyla şimdiden dergâhı izzetinde kabul eylesin. Ülkemizde ve Dünyamızda esen kara bulutlara Ramazan yüzü hürmetine bir su serpsin.

 

Mübarek Ramazanın, ülkemize ve milletimize rahmet ve bereket getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.