banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

ŞALMED 2. Meslek Tanıtımı sona erdi

göstermede önemli çalışmalar yapıyorlar. İşte bu yıl ki çalışmaları;

Şanlıurfa Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (ŞALMED) kuruluş amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim kalitesinin arttırılmasına yardımcı olmak için Şanlıurfa Anadolu Lisesi'nde geçen yıl başlatmış olduğu Meslek Tanıtım Günleri'ne bu yıl da devam ediyor. Bu anlamda farklı mesleklerde çalışmakta olan ŞAL mezunları ŞALMED aracılığıyla mezun oldukları okulda kendi meslekleri hakkında öğrencileri bilgilendiriyorlar.

            ŞALMED'in bu etkinlikle okuldaki öğrencilerin sağlıklı bir şekilde alan ve meslek seçimi yapmalarına yardımcı olmayı hedeflediği bilgisi alındı. Ayrıca öğrencilerin farklı mesleklerde çalışan mezun abi ve ablaları ile tanışmaları onların motivasyonlarını olumlu yönde etkileyeceği belirtildi.

05 Mayıs'ta başlayan meslek tanıtımlarında bu hafta Eren AKALIN (Avukat-1998 Mezunu), Abdurrahman AÇIKGÖZ (Doktor-2002 Mezunu) ve Mahmut Alp KARAHAN (Doktor-1998 Mezunu) 3 ayrı sınıfa dağılarak kendi meslekleri hakkında öğrencilere bilgi verdiler, deneyimlerini aktardılar. Ayrıca Harran Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mehmet GENCER de misafir olarak öğrencilere tıp eğitimi hakkında seminer verdi.

Mezunların büyük heyecan duydukları, öğrencilerin ise çok memnun ve ilgili olduğu gözlenirken bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda da devam edeceği belirtildi.

05 Mayıs 2010'da başlayan 2. Meslek Tanıtım Günleri'ne aşağıda isimleri ve meslekleri belirtilen ŞAL mezunları Mayıs ayı boyunca meslek tanıtımında bulundular:

1- Ayşe Ahu MUTLU (Mimar)

2- Ali ERDEM (Eczacı)

3- Burcu Güven KARATAŞ (Eczacı)

4- Cenap YETKİN (Bankacı)

5- Cumali İNALI (Elektrik-Elektronik Müh.)

6- Cüneyt ALTIPARMAK (Avukat)

7- Emre AKBIYIK (İnşaat Mühendisi)

8- M. Ali ERYAZGAN (Doktor)

9- M. Fatih KAYRAL (Mali Müşavir)

10- Nur ALTIPARMAK (Diş Hekimi)

11- Semih SEZGİN (Doktor)

12- Semra DEMİREĞEN (Avukat)

13- Serkan ÇİMEN (Makine Mühendisi)

14- Şebnem ALPAN (Eczacı)

15- Şebnem KAYA (Eczacı)

16- Zafer YILDIRIM (Rehber Öğr.)

17- Zümre ÇİNİ (Bilgisayar Müh.

www.balikligol.com           


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.