banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Şair Ve Yazarlar Kahvaltıda Nihat Çiftçi’yi Ağırladı

Halilulrrahman bölgesinde İbrahimi mekan ismini verdikleri kahvaltı ve çay bahçesinde bir arayan gelen Şair ve yazarlar; Karaköprü belediye başkanı Nihat Çiftçi’yi de ağırladılar.

Şiirlerin okunup, kültür ve edebiyatın konuşulduğu sohbet toplantısında, Şanlıurfalı Şair ve yazarlar Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den Şanlıurfa tarihi dokusuna uygun, Şiir dinletisinin yapılabileceği bir kültür merkezi isteğinde bulundular.

Şair ve yazarların Kendisine gönüllü olarak platform başkanımız dedikleri Misbah Hicri yaptığı kısa açılış konuşmasında; “genelde hep siyasetçiler gazeteci ve yazarları kahvaltıya çağırırlar. Biz de bunu tersine çevirerek bu defa da biz belediye başkanlarımızı kahvaltıya davet edelim, Şanlıurfa’nın ve edebiyatçıların sorunlarını kendileriyle bizzat paylaşalım, onlarında yapacaklarını onlardan dinleyelim” dedi.

Misbah Hicri; “İlk konuğumuz sensin, inşallah gelecek günlerde de diğer başkanlarımızla da aynı yer ve şekilde sohbet etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu…

Toplantı, karşılıklı sohbetten sonra; Bestekar ve ses sanatçısı Musa Kaldı’nın okuduğu güzel bir türkü ile son buldu.

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.