banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Şahin Halfeti Ve Birecek İlçesine İcelemelerde Bulundu
İlk olarak Halfeti İlçesine giden Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ilçede görev yapan tüm okul müdürlerin katılımıyla eğitim öğretim ile ilgili bilgilendirme toplantısına katıldı. Halfeti Lisesindeki toplantı’ da bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin “Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimizin tüm eğitim çalışanlarımızın desteği ile eğitim öğretim seviyemizi daha da yukarı taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Halfeti Lisesinden sonra 10 İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya gelen Şahin ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden bilgi aldı.

Halfeti İlçesinden sonra Birecik İlçesine bağlı Ayran beldesine geçen Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin burada bulunan ilköğretim okullarını gezerek okul müdürlerinden bilgi aldı.

Ayran beldesinde yapımı devem eden 24 derslikli Çok Programlı Lisesinin inşaatı inceleyen Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin yetkilerden inşaat ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Birecik İlçesine geçen Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin kısa önce yapımı tamamlanan Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi geçti. Burada öğrenim gören öğrenciler sohbet eden Şahin Öğrencilerin sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve Okul Müdürlerine gerekli talimatlar verdi.

Her ay periyodik olarak bir ilçede gerçekleştirecek olan toplantıların ikincisi ise 3 Ocak 2012 tarihinde Suruç ilçesinde yapılacaktir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.