banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

SADAKATAŞI ve WEFA Fakirleri Sevindirdi

Şanlıurfa İnsani Yardım Derneği Başkanı Behçet ATİLA konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Sadakataşı Derneği ve Wefa Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonunun ortaklaşa gönderdiği 100 Ramazan kumanyasını (gıda kolisini) gönüllü arkadaşlarımız daha önceden tespit ettiğimiz yetim ve fakir ailelerimize evlerine götürmek suretiyle dağıttı. Fakir ve muhtaçların bir tebessümü her şeye bedeldir. Fakir ve yetim çocukların, ailelerin azıcık da olsa yüzünün güldüğünü görmek insanı mutlu ediyor.

Sadakataşı Derneği de Wefa Uluslar İnsani Yardım Organizasyonu da geçen sene de Urfa’daki Fakir ve Yetim ailelerimize yardım etmişti. Bu mübarek Ramazanı şerifte fakir ve yetimlerimize bu yardımı gönderen bu derneklerimize teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun, çalışmalarını bereketlendirsin. Dağıtımda emeği geçen kardeşlerimizin de Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.