banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

RUHA-DER'den Fakir Öğrenciler İçin Kermes

Ruha Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneğinin (RUHA-DER) fakir ve dezavantajlı öğrenciler yararına düzenlediği kermes 1-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hasan Paşa Camii avlusu Balıklıgöl civarında 5 gün sürecek kermes düzenliyor.
Pazar gününe kadar devam edecek kermesin açılışını yapan Dernek Başkanı Murat MÜJDECİ’nin okuduğu duanın ardından açılış yapıldı. Ayrıca MÜJDECİ Dernek üyeleri tarafından yapılan lezzetli yemek ve tatlılarınbeş gün boyunca Şanlıurfalıların ilgisine sunacaklarını söyledi. Yapılan yardımların çocukların burs ve okuma salonu ihtiyaçlarında kullanıldığına dikkat çeken dernek başkanı MUJDECi, kermesin yapılmasında emeği geçen tüm yardımseverlere teşekkür etti.
Kermeste: Kitap, oyuncak, el işi, ev yemekleri ve tatlı çeşitleri yardımseverlere ikram ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.