banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Ressam Çelik Balıklıgöl'de atölye açtı

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi tarafından ressam Muharrem Çelik'e tahsis edilen atölye kısa sürede Urfa'nın tanıtımına hizmet edecektir.

Balıklıgöl yerleşkesi Rızvaniye Külliyesi'nde 11 nolu odada ressam Muharrem Çelik öğrencilere resim dersi verecek. Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi tarafından ressam Muharrem Çelik'e tahsis edilen atölye kısa sürede Urfa'nın tanıtımına hizmet edecek.
    Ressim atölyesinin açılışına ressam öğretmenleri ve örgenciler katıldı.Açılışta öğrencilere kokteyl verildi.
Ressam Muharrem Çelik yaptığı açıklamada şunları söyledi; "20 yıldır resim sanatıyla uğraşıyorum, hayallerimden biri olan atölye açmak idi, onu da gerçekleştirdik. İlk yerleşim yeri kültür sanat ve medeniyet merkezi peygamberler diyarı Şanlıurfa her zaman hizmeti en güzeline layıktır. Bu manevi noktada resim sanatıyla halkımıza hizmet etmek genç yetenekleri ortaya çıkarmak yegâne temelimizdir.
Atölyenin açılışını bir grup öğrencinin imgesel çalışmalarıyla yapan Çelik öğrencilerine sürpriz yaptı
. Böylesi bir açılıştan haberi olmayan öğrenciler mutluluklarını gizleyemediler. Öğrencilerden Şirin Kaya şunları söyledi; "Bizler bu sıcak mevsimde hocamızın atölyesinde keyifle resim çalışmaları yapıyoruz, oysa yaşıtlarımız tatilde denizin keyfini çıkarırken biz burada resim zevki alıyoruz bu kapsamda hocamıza bizlere böyle imkân tanıdığı için arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, dedi. Çelik, Eylül ayından itibaren resim kurslarına başlayacağını söyledi.
Atölyemizin tahsisinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Cuma Ağaç'a ve GAP Gündemi gazetesi Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat'a içtenlikle teşekkür ederim, diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.