banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Resim Severler İçin Ücretsiz Resim Kursu


4 Ekim – 24 Ekim 2012 tarihleri arasında kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Belediye’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.    
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ açıklamasında şu bilgilere yer verdi:
"Şanlıurfa Belediyesi olarak yetişkinlere ve ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik ücretsiz resim kursu başlattık. Mehmet İnci, Remzi Kara ve İsmail Dilek gözetiminde başlatılan yağlıboya ve karakalem resim kursları hafta içi 13.00 ila 16.00 saatleri arasında yetişkinlere, hafta sonu 10.00-12.00 saatleri arasında ise öğrencilere yönelik devam edecek. Urfa’da vatandaşlarımız sanata büyük ilgi duyuyorlar.  Kayıtlarımız 24 Ekim Çarşamba Günü sona eriyor. Kursumuza katılmak isteyenler mesai saatleri içersinde Belediyemiz 5. katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Geçen yıl 150 kişi resim kurslarımıza katılım göstermiştir. Bunlardan 20’si germiş oldukları özel yetenek sınavlarında başarılı herhangi bir üniversitede lisans okuma hakkı kazanmıştır"
Belediye Sanat Galerisi Atölyesinde verilecek olan kursa yetişkinlerin ve öğrencilerin büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 5 yıl önce

Karikatür öğretiyormusunuz